Capsa Food s'alia amb Liquats Vegetals de Viladrau

La matriu Central Lechera Asturiana i Ato anuncia l'acord després de perdre la llicència de distribució d'Alpro

L'empresa de Liquats Vegetals
L'empresa de Liquats Vegetals | Liquats Vegetals
Osona.com
19 de gener del 2022
Aliança entre Capsa Food i Liquats Vegetals. Tal com expliquen en una nota conjunta, l'empresa de begudes vegetals de Viladrau i la matriu de Central Lechera Asturiana i Ato s'han aliat per impulsar una alimentació "més saludable" i apostar per l'alimentació "vegetal, sostenible i honesta".

Aquest acord es va formalitzar dimarts, l'endemà mateix que Capsa Food perdés els drets de distribució a l'Estat espanyol d'Alpro, una marca de també begudes vegetals. Capsa ha arribat a un acord amb Danone, que ja havia comprat aquesta empresa el 2016, però no tenia els drets.

D'aquesta manera, Danone només comercialitzava la línia de iogurts d'Alpro. A partir d'ara, també tindrà les begudes vegetals. Està previst que sigui a partir de febrer. Capsa Food i Danone han acordat un període de transició durant aquest gener que finalitzarà quan aquesta darrera assumeixi en exclusiva la distribució d'Alpro.

Capsa Food i Liquats Vegetals coincideixen "en valors"
A través del comunicat conjunt, Capsa Food i Liquats Vegetals destaquen "la coincidència en els valors" de les seves marques, i subratllen que això ha estat "clau" per fer possible la col·laboració.

Amb més de 50 anys de trajectòria, Capsa Food és l'empresa líder del mercat de productes làctics a l'Estat. Propietària de Central Lletera Asturiana, entre altres, dona feina a 1.300 persones i té presència internacional a més de 40 països. De la seva banda, Liquats Vegetals és l'empresa líder en begudes vegetals a l'Estat. Amb seu a Viladrau, la firma exporta a més de 25 països.