​Guillem Albà dona el tret de sortida a la temporada de l'Auditori Teatre de Calldetenes

Teatre, circ i dansa, a la programació que s'allarga fins a l'abril

Imatge promocional de l'espectacle «Jaleiu» de Guillem Albà
Imatge promocional de l'espectacle «Jaleiu» de Guillem Albà
Osona.com
20 de gener del 2022
Actualitzat el 21 de gener a la 13:25h
L'Auditori Teatre de Calldetenes estrena nova programació a finals d'aquest gener. L'encarregat d'aixecar el teló és Guillèm Albà, juntament amb els sis músics de La Marabunta, que presenta un espectacle còmic -Jaleiu- on mostrarà la particular manera de fer de la vida un joc. L'espectacle del clown, del 30 de gener, s'emmarca en el cicle "Art en moviment".

També hi haurà Uduol amb la companyia de circ català Los Galindos, que s'instal·larà amb la seva carpa a la plaça Onze de Setembre. L'espectacle de dansa El Lloc de Zamdart tancarà el cicle.

"Dona dona" al març i "Notes" a l'abril
El març arriba el cicle "Dona dona" amb dues propostes protagonitzades per la figura femenina. Hi haurà l'espectacle Maleïts Bessons: Shakespeare vs. Beckett i La dona del tercer segona.

A l'abril, l'Auditori Teatre Calldetenes s'omplirà de música amb el cicle Notes, amb El temps de les tortugues i tancarà la temporada el grup Falsterbo amb el concert Adéu, Paf, el 10 d'abril. Pots consultar tota la programació en aquest enllaç.

Finalment, el grup de teatre local l'Espardenya Teatre, el cap de setmana del 21 i el 22 de maig, protagonitzarà Instruccions per enterrar un pare, una denúncia amb humor i naturalisme de quan costa morir-se.