​La jugadora del Barça Bruna Vilamala regala una samarreta a Osonament

La jove de Borgonyà posa en valor la "bona feina" de la fundació i el seu equip de futbol

Osona.com
03 de gener del 2022
Bruna Vilamala amb persones ateses a Osonament
Bruna Vilamala amb persones ateses a Osonament | Osonament
La jugadora del FC Barcelona Bruna Vilamala va visitar aquest desembre Osonament, on va lliurar una samarreta signada. Es tracta de la samarreta de la temporada 2020-2021, en què l'equip femení blaugrana va guanyar el triplet amb la Lliga, la Chamipons League i la Copa de la Reina.

Tal com explica Osonament en una nota, la jugadora de Borgonyà va mantenir una xerrada amb l'equip de futbol de la fundació, format per persones ateses a l'entitat, que li van fer preguntes sobre el club, la seva trajectòria, les seves vivències personals, la lesió de la qual s'està recuperant, etc.

Vilamala va explicar que quan Nike va proposar a les jugadores del FC Barcelona la iniciativa solidària de poder regalar una samarreta signada, va pensar de seguida amb Osonament. "El meu tiet va ser tractat aquí i sabem que es fa molt bona feina. A més, coneixent l'equip de futbol del centre, no vaig dubtar ni un moment", afirmava.

Des de fa uns anys, Osonament compta amb un equip que participa a la Lliga de Centres de Dia i Serveis de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental a la demarcació de Barcelona. Actualment, forma part de la Fundació UE Vic. Vilamala ja havia participat i donat suport en algun dels tornejos organitzats per l'entitat i, en aquesta ocasió, també va pensar en Osonament per fer el lliurament d'aquest obsequi tan especial.