Manlleu

Manlleu adjudica el contracte del porta a porta a Cespa

El nou sistema de recollida de residus es desplegarà aquest any de forma progressiva

per Osona.com, Manlleu, Catalunya | 3 de gener de 2022 a les 12:55 |
Una senyora llença la fracció orgànica en un contenidor de Manlleu | Adrià Costa
El passat 28 de desembre, l'Ajuntament de Manlleu va celebrar un ple extraordinari per adjudicar el contracte de serveis per implantar la recollida de residus porta a porta. Tots els regidors van votar per unanimitat adjudicar-ho a Cespa.

El contracte, que té una durada de vuit anys, supera els 23 milions d'euros i també inclou la neteja viària de la ciutat. Tal com explicava la regidora de Medi Ambient, Maite Anglada, aquesta empresa va obtenir la majora puntuació (86,68 punts) en comparació a Fomento de Construcciones y Contratas (60,18 punts).


La regidora Anglada va qualificar el moment "d'històric". Manlleu té previst desplegar el porta a porta a tot el municipi durant aquest 2022 de manera progressiva a tots els barris. Segons l'Ajuntament, aquest canvi de model va associat a la identificació de les persones usuàries del servei, pensada per aplicar un sistema de taxa justa de residus a partir de l'any següent (2023).

Durant el ple també es va adjudicar -per unanimitat- la recollida de voluminosos a Tac Osona per 490.000 euros (l'únic que s'hi va presentar); i es van desestimar les al·legacions de les ordenances municipals.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació