Manlleu adjudica el contracte del porta a porta a Cespa

El nou sistema de recollida de residus es desplegarà aquest any de forma progressiva

Una senyora llença la fracció orgànica en un contenidor de Manlleu
Una senyora llença la fracció orgànica en un contenidor de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
03 de gener del 2022
El passat 28 de desembre, l'Ajuntament de Manlleu va celebrar un ple extraordinari per adjudicar el contracte de serveis per implantar la recollida de residus porta a porta. Tots els regidors van votar per unanimitat adjudicar-ho a Cespa.

El contracte, que té una durada de vuit anys, supera els 23 milions d'euros i també inclou la neteja viària de la ciutat. Tal com explicava la regidora de Medi Ambient, Maite Anglada, aquesta empresa va obtenir la majora puntuació (86,68 punts) en comparació a Fomento de Construcciones y Contratas (60,18 punts).

La regidora Anglada va qualificar el moment "d'històric". Manlleu té previst desplegar el porta a porta a tot el municipi durant aquest 2022 de manera progressiva a tots els barris. Segons l'Ajuntament, aquest canvi de model va associat a la identificació de les persones usuàries del servei, pensada per aplicar un sistema de taxa justa de residus a partir de l'any següent (2023).

Durant el ple també es va adjudicar -per unanimitat- la recollida de voluminosos a Tac Osona per 490.000 euros (l'únic que s'hi va presentar); i es van desestimar les al·legacions de les ordenances municipals.
Arxivat a