Goufone regala 27.000 euros als seus empleats perquè comprin a Vic Comerç

L'operadora de telecomunicacions de Gurb celebra els resultats anuals amb el seu equip

Redacció
30 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:16h
Un dels fundadors de Goufone, Marc Mundó, amb Roger Noguer, gerent de Vic Comerç.
Un dels fundadors de Goufone, Marc Mundó, amb Roger Noguer, gerent de Vic Comerç. | Goufone
L'empresa de telecomunicacions catalana amb seu a Gurb Goufone ha decidit celebrar els resultats d'enguany amb el seus treballadors i treballadores. Per això sortejarà vals als més de 90 empleats, que podran fer servir a les botigues de Vic Comerç. En total, l'empresa regalarà 27.000 euros.

Aquesta acció s'emmarca dins de les iniciatives que l'operadora porta a terme a favor del foment del comerç de proximitat. Goufone ha llançat recentment una campanya dirigida al gran públic que també és una mostra de suport al teixit comercial del territori.

"Creiem en la importància del comerç local com a eix social i econòmic dels municipis. Tant els vals regals a empleats com la campanya de la Gran Panera, volen posar en valor els serveis i productes de proximitat", comenta Marc Mundó, un dels tres fundadors de Goufone. 

Fins el 4 de gener, qualsevol persona es pot apuntar al sorteig de la Gran Panera de Goufone, una cistella de productes tecnològics, alimentaris, activitats i experiències, amb un valor de 1.500 euros. Les persones interessades han de passar per la botiga de Goufone de Vic i emplenar la butlleta. La iniciativa també s'ha portat a terme de la mà de Vic Comerç, ja que tots els productes que hi ha a la panera provenen de les botigues adscrites a l'associació. També s'ha fet Gran Panera de Goufone a Mataró i Granollers. 

Goufone va néixer l'any 2010 a la comarca d'Osona amb la missió de proveir una connexió d'Internet d'alta qualitat amb un tracte proper, amable i professional. L'empresa catalana ja porta més de 4.000 quilòmetres desplegats de xarxa de fibra òptica pròpia a 13 comarques catalanes. Els seus fundadors són els emprenedors osonencs Albert Boix, Marc Mundó i Joan Gaudes.

En aquests moments, Goufone compta amb més de 90 treballadors i ofereix serveis d'Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa i energia verda a més de 35.000 usuaris. També disposa d'una xarxa de set botigues desplegades per tot el territori català.