Taradell instal·la una nova gatonera

La instal·lació ajudarà a controlar i gestionar millor les colònies de gats de la localitat

La nova gatonera
La nova gatonera | Ajuntament de Taradell
Redacció
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:50h
L'Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de Veu Animal de Taradell, ha instal·lat una nova gatonera a la zona de Can Llebre. Aquesta instal·lació està ubicada al polígon del Vivet, en una parcel·la propietat del consistori. L'espai consta d'un paviment de 100 m2 aproximadament, d'una reixa perimetral i de sostre –per evitar l'entrada de persones no autoritzades– i de dos habitacles que fan la funció de punt d'alimentació i de refugi per als animals.

L'objectiu de la gatonera a la zona és desplaçar les diferents colònies de gats que hi ha distribuïdes per les naus del polígon del Vivet, i situar-les en aquesta nova infraestructura. D'aquesta manera els felins tindran unes millors condicions de vida, generaran menys molèsties a les indústries i a la seva activitat, i les persones voluntàries de Veu Animal podran realitzar una millor gestió i control d'aquestes colònies de gats.

Cal recordar que el control de les colònies de gats de la via pública és competència municipal segons l'article 27 de la llei de protecció dels animals i, per aquest motiu, s'està treballant en aquest àmbit des de fa alguns anys. No obstant, la feina i la col·laboració de les persones voluntàries de Veu Animal de Taradell resulta imprescindible per garantir el benestar animal i per gestionar aquests espais.
Arxivat a