Casa Tarradellas posa en marxa un nou centre logístic i un magatzem robotitzat a Gurb

El nou espai, de 4.700 metres quadrats, ha tingut un cost de 15 milions

Vista aèria del nou centre logístic de Casa Tarradellas
Vista aèria del nou centre logístic de Casa Tarradellas | ACN
Redacció
28 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:18h
Casa Tarradellas, tal com va anunciar a principis d'any, acaba de posar en marxa un nou centre logístic i magatzem robotitzat a Gurb. L'espai, que ocupa una superfície de 4.700 metres quadrats i té capacitat d'emmagatzemar 9.000 palets, ha tingut un cost per l'empresa de 15 milions d'euros.

Segons informa l'empresa, està dissenyat seguint criteris d'eficiència energètica i hi ha instal·lades més de 2.000 plaques solars fotovoltaiques que li proporcionen autonomia energètica. A més, la planta està equipada amb circuits refrigerants naturals que suposen l'eliminació de l'ús de les calderes de combustible fòssil.

Amb el nou centre logístic Casa Tarradellas manté l'aposta de l'empresa per la sostenibilitat amb el medi ambient. Des de l'any 2004 la companyia està equipant de plaques solars totes les seves instal·lacions i en l'actualitat compta amb més de 80.000 metres quadrats de plaques solars instal·lades. A més, enguany la companyia ha acreditat que el 100% de l'energia elèctrica consumida és d'origen renovable.

La inversió a Gurb arriba després dels bons números de 2020. En plena pandèmia l'empresa va tancar l'any amb una facturació de 1.062 milions d'euros, el que suposa un creixement del 8% respecte a l'exercici anterior.
 

El nou centre logístic. Foto: ACN