Més de vint propostes esportives per al jovent durant el Nadal a Vic

"Jove, activa't per Nadal" torna el 28, 29 i 30 de desembre

Una de les edicions de «Jove, activa't per Nadal!»
Una de les edicions de «Jove, activa't per Nadal!» | Aj. de Vic
Osona.com
22 de desembre del 2021
Torna una nova edició del “Jove, activa’t per Nadal!”, després d'un any d'aturada per la pandèmia. Aquesta iniciativa pretén fomentar la pràctica esportiva durant les festes de Nadal al jovent d'entre 12 i 16 anys.

Aquest tastet d’activitats esportives i lúdiques tindrà lloc el 28, 29 i 30 de desembre. L'oferta és variada perquè el jovent provi esports que no tenen la possibilitat de practicar en el seu dia a dia. 

Es tracta d'atletisme, bàdminton, bàsquet, beisbol, bicicròs, circ, combat, cursa d’orientació, dansa, escalada, futbol amb pilota inflable, futbol, futbol sala, gimnàstica, hoquei, korfball, làser tag, pàdel, rugbi, tenis, tenis taula o volei. A més, durant els tres dies s’oferirà esport adaptat.

L'horari de les activitats és de 10 del matí a 1 del migdia i de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 de la tarda. Tothom qui vulgui participar haurà de pagar un abonament de 2 euros, si és d’un dia, o bé de 4 euros en cas de participar-hi els tres dies. Els tiquets es poden comprar de forma anticipada al Vicjove o directament a taquilla.

Cal remarcar que tot el jovent que arribi a les activitats amb bicicleta no haurà de pagar.
Arxivat a