​Fora els envasos de plàstic per oferir alternatives més sostenibles

Bon Preu elimina les safates de plàstic i les substitueix per sobres de paper compostable

El peix es posa en sobres de paper compostable al Bon Preu
El peix es posa en sobres de paper compostable al Bon Preu | Bon Preu
Redacció
21 de desembre del 2021
El grup Bon Preu ha eliminat les safates de plàstic de les peixateries dels seus supermercats. Han estat substituïdes per sobres de paper 100% compostables, homologats, certificats i de diferents mides per poder servir els productes de peixateria als clients en un envàs més sostenible.

Segons la companyia, aquesta és una mesura per avançar amb la sostenibilitat i la millora de l'entorn. Aquesta acció permetrà eliminar més de 5 milions de safates de plàstic l'any.

D'altra banda, fa poc també s'ha substituït el film de plàstic dels taulells de carnisseria, xarcuteria i formatgeria per un film de poliolefina, que és 100% reciclable i més respectuós amb el medi ambient.

Els nous envasos de les dues seccions garanteixen la mateixa qualitat i conservació del producte que el plàstic per a ús alimentari.

Reducció de 1.034 tones de plàstic el 2020
Aquests canvis se sumen a d'altres que ja ha implantat la cadena de supermercats fa temps, com la substitució d'envasos i safates de plàstic a la secció de fruita i verdures, i de la secció de carn, o la substitució de bosses de plàstic per bosses 100% compostables. Totes aquestes accions van suposar una reducció de 1.034 tones de plàstic el 2020.