17
de desembre
del
2021
Actualitzat
el
18
de desembre
a les
10:32h
Aquest cap de setmana, la Fira de la Tòfona torna a Centelles. Després de l'impàs de l'any passat, en part virtual, ara ho fa de forma totalment presencial. Entre altres al·licients a la mostra, destaquen les classes magistrals de cuina al pavelló de la plaça Major amb cuiners experimentats i de renom com el veterà xef barceloní d'Horta, Carles Gaig o Albert Boronat, deixeble directe d'un dels més prestigiosos i reconeguts cuiners de França, Alain Ducasse.
Una vintena de parades se situaran enguany els horts del Palau dels Comtes. Allà s'hi podrà conèixer i comprar tòfones fresques i tota mena de productes trufats. També es podrà gaudir i tastar exquisits "platets amb tòfona negra fresca" fets al moment en una food truck. Paral·lelament, una dotzena de bars, obradors, restaurants i botigues de menjar d'emportar, també participaran tot el cap de setmana oferint plats elaborats amb tòfona negra.
La fira es complementa amb actes ja tradicionals com la 8a edició del Concurs de gossos tofonaires, un taller de pastisseria amb tòfona i xocolata amb David Gil d'I+Desserts, o el tercer Concurs de cuina amb tòfona per a joves. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
Una vintena de parades se situaran enguany els horts del Palau dels Comtes. Allà s'hi podrà conèixer i comprar tòfones fresques i tota mena de productes trufats. També es podrà gaudir i tastar exquisits "platets amb tòfona negra fresca" fets al moment en una food truck. Paral·lelament, una dotzena de bars, obradors, restaurants i botigues de menjar d'emportar, també participaran tot el cap de setmana oferint plats elaborats amb tòfona negra.
La fira es complementa amb actes ja tradicionals com la 8a edició del Concurs de gossos tofonaires, un taller de pastisseria amb tòfona i xocolata amb David Gil d'I+Desserts, o el tercer Concurs de cuina amb tòfona per a joves. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.