Presenten una trentena de propostes en els primers pressupostos participatius de Gurb

Els tècnics municipals han de mirar si s'ajusten als criteris del procés i en faran una valoració econòmica

Osona.com
20 de desembre del 2021
Bona acollida de la primera fase del procés dels pressupostos participatius de Gurb. Tal com recull l'Ajuntament, s'han presentat fins a 32 propostes de projectes, de la mà de veïns a títol individual o d'entitats. Aquestes propostes tenen a veure en àmbits de la via pública, infraestructures, cultura o equipament públics del municipi.

A partir d'ara, s'obre un període per tal que els tècnics en facin una valoració de cadascuna d'elles i determinin si s'ajusten als criteris del procés. També faran la corresponent valoració econòmica. Aquesta fase s'allargarà fins al 17 de gener.

D'aquí n'ha de sortir un llistat que els veïns hauran de prioritzar en un taller que se celebrarà el 24 de gener. Els projectes finalistes que seleccioni la ciutadania seran votats del 21 de febrer al 7 de març.

L'Ajuntament, que vol agrair l'interès i la participació en aquesta primera fase, destina una partida de 70.000 euros als pressupostos participatius. El procés es pot seguir a través de la plataforma decidimgurb.cat.