​La borsa de bicicletes de Vic ja arriba a la seixantena

La iniciativa entrarà en funcionament a la primavera i es deixarà a infants i joves de la ciutat a través d'entitats o escoles

Algunes de les bicicletes que ha recollit l'Ajuntament de Vic per a la borsa
Algunes de les bicicletes que ha recollit l'Ajuntament de Vic per a la borsa | Aj. de Vic
Osona.com
14 de desembre del 2021
La borsa municipal de Vic ja té una seixantena de bicicletes. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament que es va iniciar a finals de setembre. A principis d'octubre se'n va recollir 25 i actualment ja n'hi ha 58, més del doble.

La cooperativa Fera Ferotge s'encarrega de reparar-les i posar-les a punt. Un cop estiguin preparades per circular, l'Ajuntament les deixarà a infants i joves de la ciutat que no en tinguin i la necessitin per portar a terme activitats de centres educatius o entitats de Vic.

En funcionament a partir de la primavera
Tal com va avançar aquest diari, està previst quea partir de la primavera es puguin deixar bicicletes per a dies puntuals. No es podrà deixar, per exemple, tot un any perquè no hi ha prou bicicletes per a tanta gent.

La borsa té la finalitat de poder-les oferir en modalitat de préstec a entitats o centres educatius que les necessitin per portar a terme una sortida o una activitat en concret.

Per això, s'ha fet arribar als centres educatius i entitats el sistema de sol·licitud de la borsa de lloguer de bicicletes que es gestionarà a través de l'adreça electrònica [email protected] i que caldrà demanar amb un mínim de 5 dies d'antelació. La cessió també inclourà un kit bàsic de reparació i casc.

Per cedir bicicletes es pot trucar a l'Ajuntament (626 097 637) o escriure al correu [email protected] per concertar un dia i hora de recollida.
Arxivat a