El teatre torna al Museu de la Torneria de Torelló

Teatre eSseLa presenta el nou espectacle de dansa "reTORNs"

L'espectacle «reTORNs» es pot veure fins al 19 de desembre
L'espectacle «reTORNs» es pot veure fins al 19 de desembre | Aj. de Torelló
Osona.com
11 de desembre del 2021
A partir d'aquest dissabte, el teatre torna al Museu de la Torneria de Torelló. I ho fa de la mà de la companyia Teatre eSseLa, que hi presenta el nou espectacle reTORNs, paisatges musicals, teatrals poètics i dansats del Museu de la Torneria.

Amb aquest espectacle de dansa es pretén donar a conèixer el museu d'una manera diferent, amb la sorprenent quantitat de sons que es poden extreure dels objectes i màquines del museu i amb noves coreografies i poemes d'autors i autores ben propers. 

L'espectacle d'una hora compta amb les composicions, arranjaments i interpretació musical de Santi Carcasona, la interpretació coreogràfica de Nàdia Pesarrodona i Oriol Roca i la idea, concepte dramatúrgic i posada en escena de Pep Tines i Cacu Prat. S'hi podran escoltar poemes de Segimon Serrallonga, Maria Mercè Marçal, Joana Raspall, Josep Carner, Ovidi Montllor i Carme Guasch.

reTORNs es pot veure els dissabtes 11 i 18 de desembre, a les 18 i les 20 h; els diumenges 12 i 19 de desembre, a les 17 i les 19 h; i el divendres 17 de desembre, a les 20 h. Les entrades, que valen 10 euros, es poden reservar a www.ticketara.com.
 
Arxivat a