Tornen les restriccions als centres del CHV

Les mesures que redueixen el nombre d'acompanyants volen minimitzar el risc de contagi i extremar la protecció entre pacients i sanitaris

Acompanyants a l'Hospital de Vic.
Acompanyants a l'Hospital de Vic. | CHV
Osona.com
09 de desembre del 2021
Els centres del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) també han recuperat la restricció d'acompanyants i accessos des del divendres passat, 3 de desembre. Les noves mesures segueixen les recomanacions plantejades pel Servei Català de la Salut i tenen per objectiu evitar contagis provinents de l'exterior en un context epidemiològic d'alta incidència comunitària.

Estan operatius els controls d'accessos i les restriccions d'acompanyants a l'Hospital Universitari de Vic (porta principal, Urgències i Consultes Externes), la Clínica de Vic (edificis B i C), Osona Salut Mental i Hospital Sant Jaume de Manlleu.

En els casos d'hospitalització, tant a Vic, com a Manlleu, només es permet un acompanyant i en determinades franges horàries en funció del número de llit (parell o imparell). Tant Urgències com UCI, l'accés d'acompanyants també es restringeix a un.

Les persones que tinguin una visita amb l'especialista a Consultes Externes, que s'hagin de fer una prova o que vagin a un Hospital de dia, han d'anar-hi soles.

Tots aquests supòsits canvien en situacions especials, com és el cas d'infants hospitalitzats, parteres, persones dependents o persones que es trobin en situació de final de vida.
Arxivat a