La pista de gel de Manlleu torna dividida en dos espais pel Badanadal

L'organització preveu acollir més de 15.000 patinadors

Muntatge de la pista de gel a Manlleu
Muntatge de la pista de gel a Manlleu | Josep M. Montaner
03 de desembre del 2021
Actualitzat el 17 de desembre a les 15:41h
Manlleu ja ho té gairebé tot a punt per celebrar el tradicional Badanadal. Aquest dilluns, 6 de desembre, les dues pistes de gel començaran a funcionar. L'Ajuntament ha recuperat el mateix format que l'any passat i hi haurà dues pistes de 400 metres quadrats on hi podran patinar 40 persones a cada lloc. Al centre, hi haurà una zona per a infants debutants. Així ho explicava aquesta setmana en roda de premsa Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica.

Sellarès explicava l'any passat, amb moltes mesures restrictives, van passar-hi unes 5.500 persones. Enguany esperen acollir entre 15.000 i 18.000 patinadors, unes xifres semblants a les de les èpoques precovid. Durant 35 dies es podrà patinar en aquestes dues pistes de gel, un dels grans atractiu per a la gent de Manlleu, Osona i de fora comarca.

Ni ludoteca ni Exprés
A l'edició d'enguany no es recupera ni l'espai de la ludoteca ni l'espai Exprés, on s'hi concentraven els comerciants. Pel que fa a la ludoteca, el regidor explicava que quan es va dissenyar la programació "amb tan marge de temps" no sabien les mesures de seguretat que hi hauria, per això van decidir no fer-la. "La voluntat és recuperar-la de seguida que puguem", deia Sellarès. D'altra banda, han d'estudiar amb els comerciants si l'espai Exprés tornarà l'any vinent.

A més de la pista de gel, com és habitual, MAB Manlleu Associació de Botiguers ha preparat una campanya de sortejos per als seus clients. Hi haurà un primer premi de 1.000 euros, 2 de 500 euros i 20 premis de 20 euros per gastar-se als comerços MAB, així com també 1.000 entrades per patinar a la pista.
 

Presentació del Badanadal. Foto: Josep M Montaner


Arxivat a