Els partits es preparen per a les eleccions municipals a Osona

Junts, Ciutadans i el PP fan actes i es passegen per Vic i Manlleu

Montse Girbau, Enric Roca, Anna Erra, Jaume Alonso-Cuevillas, i Míriam Nogueras, a Vic
Montse Girbau, Enric Roca, Anna Erra, Jaume Alonso-Cuevillas, i Míriam Nogueras, a Vic | ACN
Osona.com
30 de novembre del 2021
Els partits polítics comencen a preparar-se per les eleccions municipals del proper 2023. Dissabte passat Vic va acollir un acte de Junts per Catalunya amb la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras, que va reivindicar la "política útil" que, segons ella, està fent el seu partit.

Estava acompanyada del diputat Jaume Alonso-Cuevillas, l'alcaldessa de Vic i presidenta del Consell Nacional, Anna Erra, així com també la regidora de Moià i coordinadora del partit a la vegueria de la Catalunya Central, Montse Girbau, i el coordinador a Osona, Enric Roca. Precisament, Roca va remarcar que "el 42% dels vots el 14-F van ser per Junts" a la comarca, on va "treure el major percentatge de vot". Per tot això, destacava que cal "consolidar Osona i la Catalunya central com el nucli dur" del partit.

A prop seu, el mateix dissabte, el Partit Popular va reunir-se amb simpatitzants i militants per elaborar candidatures per als ajuntaments de la comarca, com Vic, Manlleu, Torelló, Sant Bartomeu del Grau i Montesquiu. Hi havia el diputat Santi Rodríguez i Josep Tutusaus, coordinador del PP a Barcelona.
 
Arxivat a