Emotiu homenatge a Toni Coromina a Vic

L'Atlàntida s'omple per recordar el periodista i escriptor en el primer aniversari de la seva mort

Quimi Portet, a l'acte d'homenatge de Toni Coromina
Quimi Portet, a l'acte d'homenatge de Toni Coromina | Osona.com
Osona.com
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:15h
L'Atlàntida de Vic va acollir aquest diumenge un emotiu acte de record a Toni Coromina, periodista i escriptor, que va morir el passat 22 de novembre de 2020, ara fa un any.

Sota el lema "Un rebel a la ciutat dels sants", l'acte va reunir des d'actuacions de Fausto Gramola i Marc Vernis, Albert Vidal, Rafael Subirachs, Coral Bajillas, El blues de l'estació, La Palma Jazz Band, Calvino i Power Burcas/ Inumazigh; fins als parlaments dels periodistes Albert Om, Jaume Collell i Pep Palau, els músics Manolo Garcia i Quimi Portet, l'escriptor Jordi Puntí, i amics i familiars de Coromina, entre molts altres.

L'acte gratuït, que va omplir de bat a bat la Sala Ramon Montanyà, estava organitzat per l'Ateneu de Vic, l'Atlàntida, la Jazz Cava i la seva família i amics. A la sortida, el públic va fer donatius per col·laborar econòmicament en les despeses de l'acte que va durar dues hores i quart.


Nascut a Vic el 1955, Coromina va impulsar diverses activitats tant lúdiques com sociopolítiques, sempre crítiques i transgressores sobretot durant la seva joventut, o periodístiques i culturals després.

Col·laborador habitual d'Osona.com i NacióDigital, havia publicat cròniques molt extenses de la vida de persones conegudes de la ciutat de Vic, així com reportatges sobre temes de la ciutat, la vinyeta d'humor que signava Mandanga o els articles d'opinió.


 
Arxivat a