​Acte de record a Toni Coromina, aquest diumenge

En el primer aniversari de la seva mort, s'ha preparat un homenatge a l'Atlàntida

Toni Coromina, en una imatge d'arxiu.
Toni Coromina, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
Osona.com
27 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:12h
El 22 de novembre de 2020 va morir Toni Coromina, periodista, escriptor i col·laborador habitual d'Osona.com i NacióDigital. En el primer aniversari de la seva mort, l'Ateneu de Vic, l'Atlàntida, la Jazz Cava i la seva família i amics han organitzat un homenatge públic de comiat i de record. És aquest diumenge, 28 de novembre, a les 6 de la tarda a l'Atlàntida en un acte gratuït que porta per nom: Toni Coromina - Un rebel a la ciutat dels sants.

Nascut a Vic el 1955, Coromina va impulsar diverses activitats tant lúdiques com sociopolítiques, sempre crítiques i transgressores sobretot durant la seva joventut, o periodístiques i culturals després.

A Osona.com, havia publicat cròniques molt extenses de la vida de persones conegudes de la ciutat de Vic, així com reportatges sobre temes de la ciutat, la vinyeta d'humor que signava Mandanga o els articles d'opinió.

L'acte comptarà amb les actuacions de Fausto Gramola i Marc Vernis, Albert Vidal, Rafael Subirachs, Coral Bajillas, El blues de l’estació, La Palma Jazz Band, Calvino i Power Burcas/ Inumazigh. I també, amb els parlaments dels periodistes Albert Om, Jaume Collell i Pep Palau; els músics Manolo Garcia i Quimi Portet; l'escriptor Jordi Puntí; i amics i familiars de Coromina, entre altres.
Arxivat a