1 de 10
Manlleu

Manlleu acaba decidint per sorteig l'escultura en record als pisos de Can Garcia

Les dues propostes més votades han rebut el mateix nombre de vots

Solar on hi havia els pisos de Can Garcia, al barri de l'Erm de Manlleu. | Adrià Costa
per Osona.com, Vic, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escultura d'Eulàlia Sellarès serà la peça artística que s'instal·larà al barri de l'Erm de Manlleu en record als pisos de Can Garcia. A finals d'octubre, l'Ajuntament va iniciar el procés participatiu en què es podia escollir entre quatre propostes. D'aquest procediment van sortir-ne guanyadores dues propostes: la d’Eulàlia Sellarès i la de Pep Domènech, que van aconseguir el mateix número de vots, 95.

L'opció d'empat no estava contemplada a les bases. Per això, aquest dimarts al matí, es va convocar als dos artistes guanyadors i se'ls va proposar que l'atzar decidís. Ambdós ho van acceptar. Van extreure una bola, d'una bossa amb 40 boles numerades de l’1 al 40, i es va pactar que el número més alt resultaria el guanyador. Va agafar-la Eulàlia Sellarès.


Al procés van participar-hi 304 persones. La proposta de Sellarès i Domènech van aconseguir 95 vots, Aleix Fontserè, 66 i Miquel Llach, 48.
 

La proposta guanyadora és la d'Eulàlia Sellarès. Foto: Aj. de Manlleu.

 

Participació