La Residència Aura de Manlleu disposarà de gimnàs a finals d'any

La compra dels equipaments i materials es pot fer gràcies a la donació de 9.000 euros de la Fundació La Caixa

El lliurament dels 9.000 euros a la residència
El lliurament dels 9.000 euros a la residència | CHV
Osona.com
24 de novembre del 2021
La Residència Aura de Manlleu posarà en marxa a finals d'any un gerontogimnàs gràcies a la Fundació La Caixa, que ha fet una donació de 9.000 euros.

Tal com explica el CHV, el gimnàs permetrà que la gent gran que viu al centre disposi d'un espai interior on poder fer un exercici moderat. Estarà ubicat a la planta baixa, prop de la zona de despatxos, i romandrà sempre obert.

Estarà disponible tant per a sessions de rehabilitació i terapèutiques amb professionals del centre com per a un ús lliure, ja que els residents hi podran anar quan ho desitgin, tant sols com acompanyats pels seus familiars.

Amb la donació de la fundació es podrà finançar la compra dels equipaments i materials necessaris per desenvolupar-hi activitat física.

L'acte de lliurament del donatiu de la Fundació La Caixa es va fer la setmana passada amb la presència del director de Serveis del Consorci Hospitalari de Vic i gerent de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, Jaume Castellano, i el director d'Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Antoni Noguera. A la trobada, també van assistir-hi Montse Benítez, directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Osona; Dolors Cubí, coordinadora assistencial d'Atenció Intermèdia i de la Dependència del CHV, i Claude Protin, sotsdirectora de Dependència de la institució.
Arxivat a