Empresa

​Esfosa i Bon Preu, premiades per la prevenció dels riscos laborals durant la pandèmia

Els guardons els atorga Foment del Treball de forma biennal

per Osona.com, Vic, Catalunya | 24 de novembre de 2021 a les 12:55 |
Francisco Sorolla, gerent d'Esfosa, va recollir el guardó aquest dimarts. | Foment del Treball
Les empreses Escorxador Frigorífic d'Osona (Esfosa) i el Grup Bon Preu han estat guardonades aquesta setmana amb el Premi Atlante de Prevenció de Riscos Laborals. Es tracta d'un guardó que atorga biennalment Foment del Treball. Aquesta 10a edició, però, els premis s'han centrat especialment en les mesures de prevenció de la Covid.

Esfosa ha guanyat en la categoria de gestió empresarial, "per la gestió realitzada per evitar contagis en una pime, d'un sector tan vulnerable al coronavirus com el de la indústria càrnia". També se li valora "especialment les funcions desenvolupades pel comitè de crisi, la implantació dels agents Covid i l'adopció de determinades mesures, com ara el servei d'autobús per evitar que els treballadors comparteixin cotxe i garantir el compliment dels límits d'ocupació".


Quant al Grup Bon Preu, ha estat premiat en la categoria d'organització del treball "pel desenvolupament d'actuacions en matèria d'adaptació d'horaris i torns de treball amb la finalitat de facilitar la flexibilització i la conciliació dels treballadors", així com també "les actuacions relatives a la reducció de les jornades de treball, l'establiment de torns no coincidents i l'adopció de mesures de flexibilització".

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació