Torna el Festival Julius a Vic

L'ETC acull el concurs de curtmetratges i les altres activitats paral·leles

La temàtica dels films d'enguany és molt postapocalíptica
La temàtica dels films d'enguany és molt postapocalíptica | Festival Julius
Osona.com
23 de novembre del 2021
Fins diumenge, Vic acull una nova edició del Festival Julius. El concurs de curtmetratges torna a l'ETC amb diverses activitats com dues sessions de cinema o xerrades. La programació arrenca aquest dimarts amb una sessió especial. Com és habitual, el punt àlgid serà la projecció dels curtmetratges Julius, divendres 26 i dissabte 27 de novembre.

Tal com destaca l'organització, l'oferta de curts d'aquest 2021 és molt postapocalíptica -així ho feia preveure la temàtica d'enguany- i també molt postpandèmica. Tots els curts són inèdits i rodats expressament pel certament. Els 14 treballs presentats competiran pels 9 premis que es repartiran i que sumen una dotació de 5.700 euros. Enguany se n'han presentat menys que altres anys.

El Festival Julius està organitzat per Cineclub Vic i l'Ajuntament de Vic. Compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Vic, l'Associació Amics de Miquel Porter i Moix i la Federació Catalana de Cineclubs.

A través del web, es pot consultar tota la programació i les novetats d'aquesta edició. Es pot fer reserva prèvia d'entrades en línia.
Arxivat a