L'Hospital de Vic permet seguir des del mòbil la situació d'un familiar a Urgències

L'app del CHV incorpora aquesta nova funcionalitat que es pot fer servir amb un codi facilitat al taulell d'Urgències i no requereix cap registre

L'app del CHV incorpora aquesta nova utilitat.
L'app del CHV incorpora aquesta nova utilitat. | CHV
Osona.com
22 de novembre del 2021
El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) acaba d'incorporar una nova funcionalitat a la seva aplicació mòbil per permetre que els acompanyants puguin saber, en tot moment, quina és la situació del seu familiar mentre està sent atès a les Urgències de l'Hospital Universitari de Vic. Aquesta nova utilitat es pot fer servir sense estar registrats.

Tal com explica en una nota, per fer-ho només cal obrir l'app del CHV, seleccionar l’opció [Situació Pacient a Urgències] i introduir el codi específic de pacient que faciliten al taulell d’informació d’Urgències. Automàticament, l’aplicació mostrarà a la pantalla del mòbil en quin moment del procés assistencial es troba. Pot ser pendent de triatge; triatge fet, pendent assignar box; assistència iniciada; pendent resultats de proves; i assistència finalitzada. Destí.

A més d'aquesta funció, l'aplicació mòbil del CHV també permet consultar des del mòbil les visites i proves que es tenen programades, modificar la data d’una visita, saber el temps estimat en què operaran, consultar l'estat d'un pacient mentre està a l’Àrea Quirúrgica o seguir en directe el temps d’espera a Urgències.

L'app és gratuïta i està disponible per a sistemes operatius Android i per a iPhone. Té una part pública i una altra de personal privada per a la qual cal estar registrats. Per descarregar-la, cal accedir des del mòbil a la pàgina www.chv.cat/app-mobil.
Arxivat a