Dos incendis cremen un pis i dos cotxes a Manlleu

No hi ha hagut ferits pels focs que la policia qualifica de "fortuïts"

Els dos cotxes calcinats a Manlleu.
Els dos cotxes calcinats a Manlleu. | Aj. de Manlleu
C.F
18 de novembre del 2021
Dos incendis han cremat un pis i dos vehicles a Manlleu entre aquesta matinada i dimecres al vespre. El primer foc es va produir a un habitatge del carrer Puig Guardial. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'incendi es va iniciar en un matalàs d'una de les habitacions. Quan la Policia Local de Manlleu va arribar al lloc dels fets va trobar-se amb el propietari de la casa a fora i va procedir a desallotjar dues persones més i tres gossos. No hi va haver ferits.

Segons Bombers, que van tancar l'actuació al cap de poc, el foc només va afectar l'habitació mentre que la resta de l'habitatge es va haver de ventilar pel fum. Quatre dotacions es van apropar fins al carrer Puig Guardial.

Dos cotxes calcinats per un foc "fortuït"
D'altra banda, durant aquesta matinada, dos cotxes han acabat calcinats per un altre foc. La Policia Local va rebre l'avís a quarts de 3. Un cotxe estava cremant al carrer Madiroles i el foc es va propagar a l'altre vehicle del costat.

Els Bombers van arribar quan estava a punt d'afectar un tercer vehicle. Segons fonts policials, tot indica que l'incendi ha estat fortuït, possiblement a causa d'un curtcircuit o de problemes amb el combustible o la bateria d'algun dels vehicles aparcats.
 

El foc a la casa es va iniciar en un matalàs d'una habitació. Foto: Aj. de Manlleu.

Arxivat a