Manlleu manté l'ajut d'urgència social en el pagament de la factura de l'aigua

L'Ajuntament i Agbar signen un conveni de col·laboració

Àlex Garrido i Esther Guirado
Àlex Garrido i Esther Guirado | Ajuntament de Manlleu
Redacció
16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:09h
El passat dijous, 11 de novembre, es va signar un conveni entre l'Ajuntament de Manlleu i Agbar per mantenir l’ajut d’urgència social en el pagament de la factura de l’aigua a aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica. Des del 2016, 474 llars de Manlleu s’han acollit a aquest fons de solidaritat i l’import que s’ha atorgat des de llavors és de 38.862 euros.

En el marc del conveni es dotarà un Fons de Solidaritat destinat a la concessió dels ajuts per un import total de 20.000 euros, dels quals Agbar en dotarà una quantitat de 10.000 euros i l’Ajuntament de Manlleu en dotarà la mateixa quantitat de 10.000 euros. L’ajut que ofereix Agbar mitjançant el Fons de Solidaritat està dirigit a les persones amb greus dificultats econòmiques, facilitant l’accés al consum bàsic d’aigua potable al seu habitatge, i comportarà un ajut d’urgència social en el pagament dels conceptes de la factura de l’aigua que siguin de titularitat d’Agbar a les persones amb informe de risc d’exclusió residencial comunicat pels Serveis Socials, així com aquelles persones que informi l’Ajuntament de Manlleu, que seran abonades a càrrec al Fons de Solidaritat constituït per Agbar.

Van signar el conveni l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i la gerent de concessions de la Catalunya Central d’Agbar, Esther Guirado.
Arxivat a