A presó quatre delinqüents multireincidents

Entre els detinguts d'aquesta setmana, hi ha tres joves del grup que comet la majoria de delictes a Manlleu

Control conjunt de Mossos i Policia Local, en una imatge d'arxiu
Control conjunt de Mossos i Policia Local, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Carles Fiter
12 de novembre del 2021
Actualitzat a les 14:12h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana quatre delinqüents multireincidents a Osona. Després de diversos fets delictius acumulats han entrat a presó. Tal com explica el cos, un grup d'agents dels Mossos vetlla la problemàtica de les persones reincidents. S'han augmentat els efectius sobretot per la situació de Manlleu. De fet, fa pocs dies, es va arribar a un acord entre Interior i l'Ajuntament.

El dilluns va entrar a presó un dels delinqüents per un robatori violent el cap de setmana passat a la zona d'oci nocturn Vic-Gurb. Va robar un mòbil a un jove a dos quarts d'1 de la nit de dissabte a diumenge, i al cap de dues hores la policia va detenir-lo.

Tres joves del grup de Manlleu
D'altra banda, els altres tres individus estan relacionats amb dos robatoris a Manlleu. El primer, un robatori amb força, va tenir lloc el passat dijous 4 de novembre a la botiga Idees a un quart de 3 de la matinada.

El dia següent, el divendres 5 de novembre a les 9 del vespre, van protagonitzar un robatori amb violència a una benzinera de la capital del Ter. Van intimidar el treballador i es van emportar la caixa registradora.

En la investigació, així com en les detencions, hi ha col·laborat la Policia Local de Manlleu. Segons Mossos, els tres joves que han ingressat a presó aquest dijous formen part del grup que comet la majoria de delictes a la capital del Ter.

Arxivat a