​ERC Osona recupera l'oficina parlamentària d'atenció ciutadana

El nou servei, ubicat a Vic i coordinat per Margalida Feliu, vol apropar les cambres legislatives als ciutadans

Fàbrega, Camps, Reniu, Feliu i Rodríguez, durant la presentació de l'oficina parlamentària d'ERC Osona.
Fàbrega, Camps, Reniu, Feliu i Rodríguez, durant la presentació de l'oficina parlamentària d'ERC Osona. | ERC Osona
Osona.com
12 de novembre del 2021
Des d'aquest dijous, la Federació Comarcal d'Esquerra Republicana a Osona-Lluçanès disposa d'un nou servei: l'oficina parlamentària d'atenció ciutadana. Ubicat al local del partit de la ronda Camprodon de Vic, té per objectiu recollir les problemàtiques, propostes i qüestions de persones, empreses, col·lectius, associacions i entitats, i visibilitzar-les en seu parlamentària.

El servei està coordinat per Margarida Feliu, secretària general del partit a la comarca. En roda de premsa, exposava que l'espai "servirà per apropar les cambres legislatives als ciutadans de la comarca".

Tal com explica la formació en una nota, es tracta d'un servei que va impulsar la vigatana Marta Rovira com a diputada al Parlament, però es va deixar d'oferir després que s'hagués d'exiliar.

A la roda de premsa de presentació també van ser-hi presents els responsables republicans que encapçalaran aquesta atenció com la diputada al Parlament, Alba Camps; el senador per ERC, Josep Maria Reniu; el diputat a la Diputació de BCN i president d'ERC Osona, Jordi Fàbrega; i Joan Carles Rodríguez com a representant d'Esquerra Republicana al Consell Comarcal.

Per poder optar a trobades personalitzades amb els diferents representants, tant de manera presencial com telemàtica, caldrà posar-se en contacte prèviament a través de l'adreça osona@esquerra.cat per concertar data i hora.

Aquesta és la tercera oficina parlamentària del partit a la Catalunya Central. Ja està en funcionament la del Berguedà i la del Bages-Moianès.
Arxivat a