​El Prat Verd de Malla celebra els seus 20+1 anys

Van organitzar un sopar de gala amb amics i col·laboradors

Pep Plaza, Pep Sala i Txell Sust, durant la celebració dels 21 anys de vida d'El Prat Verd de Malla
Pep Plaza, Pep Sala i Txell Sust, durant la celebració dels 21 anys de vida d'El Prat Verd de Malla | Xevi Balielles
Toni Carrasco
11 de novembre del 2021
La setmana passada, El Prat Verd de Malla va celebrar els seus 21 anys de vida. Com a mestre de cerimònia, Xavier Arcarons i Glòria Arumí van organitzar un sopar de gala amb amics i col·laboradors.

S'hi va poder veure des de l'escriptor Antoni Pladevall, el pintor Toni Ortiz, el mag Jordi Pota, fins al trio format per Pep Plaza, Txell Sust i Pep Sala, un dels plats forts de la nit.

La celebració, que va començar a les vuit del vespre i va acabar passada la una de la matinada, va incloure un suculent sopar per a un centenar de comensals -amb els col·laboradors habituals d'El Prat Verd- i un espectacle de renom.
 

Durant la celebració dels 21 anys de vida d'El Prat Verd de Malla Foto: Xevi Balielles


Sigui com sigui, El Prat Verd és un espai únic a la nostra comarca: amb una carpa central de parets transparents i envoltada d'obra artística de tot el món. I durant tots aquests anys, ha acollit centenars d'actes de tota mena, des de familiars, empresarials, socials, etc.

I tot i la pandèmia, que tant ha afectat el sector de la restauració, i altres inclemències meteorològiques, com l'esclafit del 2003, el Prat Verd ha aguantat i ha superat la vintena d'anys.