​Detinguda després de robar un moneder a Vic i fer compres a estancs amb la targeta

La Guàrdia Urbana va poder enxampar una de les tres delinqüents gràcies a les càmeres de seguretat

Guàrdia Urbana de Vic
Guàrdia Urbana de Vic | Josep M Montaner
Osona.com
10 de novembre del 2021
El dissabte passat, 6 de novembre, la Guàrdia Urbana de Vic va detenir una jove per furt i estafa. Tal com explica el cos en una nota, a dos quarts d'1 del migdia una dona va informar a la patrulla de servei de vigilància del mercat, a plaça, que li havien robat el moneder i que l'estaven utilitzant per fer una compra en un estanc de la ciutat.

Poc després, la víctima va tornar a informar d'una altra compra en un altre estanc del centre de la ciutat. Una patrulla va desplaçar-se fins a un dels establiments que tenia càmeres de seguretat i va poder visualitzar les imatges de les presumptes delinqüents.

Segons la policia, eren tres dones que es repartien les taques: mentre una pagava les dues restants feien vigilància a l'interior i exterior de l'establiment.

Amb la descripció d'aquestes dones, al cap de mitja hora de l'avís, a la 1, una patrulla va localitzar una de les lladres. Es tracta d'una jove de 26 anys i veïna de Cornellà de Llobregat. Se'n va procedir a la detenció per furt i estafa per un valor aproximat d'uns 1.000 euros.
Arxivat a