SORTEIG de dues entrades quàdruples per a l'espectacle de titelles «Jai, el mariner» a Calldetenes

Imatge promocional de «Jai, el mariner» de Zipit Company
Imatge promocional de «Jai, el mariner» de Zipit Company
Osona.com
07 de novembre del 2021

L'espectacle de titelles Jai, el mariner arriba el proper diumenge 14 de novembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta de la història de tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar. Narraran la història de Jai, el mariner i el seu viatge cap a l'amor de la bonica Marie Claire, la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades quàdruples (és a dir, per a quatre persones) per a l'obra, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimecres 10 de novembre a les 12 de la nit. L'endemà, dijous 11, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 10 de novembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.