Cap de setmana de Fira de la Muntanya a Vic

El certamen, que arriba a la 40 edició, recupera la presencialitat i requereix entrada anticipada

El mercat d'ocasió és el principal atractiu de la Fira de la Muntanya de Vic
El mercat d'ocasió és el principal atractiu de la Fira de la Muntanya de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
05 de novembre del 2021
La Fira de la Muntanya torna aquest divendres a Vic. Ho fa de manera presencial, ja que l'any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia de la Covid. 

Per entrar al certamen, ubicat al recinte firal del Sucre i que s'allarga fins al diumenge 7, s'ha d'adquirir l'entrada de forma anticipada i via online. No es ven presencialment, però sí que hi ha instal·lades unes taquilles per ajudar a qui no ho hagi pogut fer des de casa.

Enguany se celebra la 40a edició. I la fira està més que consolidada amb una àmplia àrea expositiva al pavelló comercial, amb empreses relacionades amb l'esquí i l'esport.

També hi ha el Campionat d'Open Bloc, amb una gran participació, i el tradicional mercat d'ocasió, que atrau desenes de visitants al recinte firal. S'hi pot adquirir material provinent d'outlets de diverses botigues d'esports o bé de particulars.

Un altre dels eixos d'aquesta cita anual és la Fira del Llibre de Muntanya, que arriba a la 20a edició. Aquesta segona branca del certamen aporta continguts culturals, com xerrades, presentacions de llibres o els estands de llibreries i editorials de muntanya.

 Aconsegueix aquí les entrades per a la Fira de la Muntanya de Vic.

Arxivat a