​Dos nous punts de càrrega semiràpida per a cotxes elèctrics a Manlleu

La instal·lació, situada davant la deixalleria, ha tingut un cost d'uns 15.000 euros

Els nous punts de càrrega semiràpida per a cotxes elèctrics a Manlleu
Els nous punts de càrrega semiràpida per a cotxes elèctrics a Manlleu | Aj. de Manlleu
Osona.com
03 de novembre del 2021
Manlleu ha posat en funcionament dos punts de càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics davant la deixalleria municipal. Tal com explica l'Ajuntament, es tracta d'una estació de recàrrega semiràpida de 22 kW de potència que té capacitat per carregar 2 vehicles de forma simultània i que ofereix el servei de forma gratuïta.

La instal·lació dels dos punts de càrrega ha tingut un cost de 14.926,27 Euros i s'ha finançat parcialment amb un ajut de la Diputació de Barcelona en el marc del programa complementari de modernització de polígons.

El temps per a fer una càrrega completa és de 2 a 4 hores segons la capacitat de bateria del vehicle. Per utilitzar el carregador cal que l'usuari es descarregui l'APP EVCharge. Un cop s'hi hagi registrat podrà activar la càrrega i fer el seguiment de la mateixa.

Aquesta actuació dona resposta a una de les accions previstes al Pla de Transició Energètica de Manlleu (Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC)) i s'emmarca a l'ODS 9 de l'Agenda 2030: Construir infraestructures resilients, promoure la industrialització inclusiva i sostenible i fomentar la innovació.
Arxivat a