SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Mrs. Brownie» a Calldetenes

Laura Guiteras donant vida a 'Mrs Brownie' i el seu fidel pianista
Laura Guiteras donant vida a 'Mrs Brownie' i el seu fidel pianista | Joan Parera
Osona.com
03 de novembre del 2021

L'espectacle musical de titelles per a adults Mrs. Brownie arriba el proper dissabte 13 de novembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta de la història d'una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada d'un entranyable pianista, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l'èxit.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dissabte 6 de novembre a les 12 de la nit. El dilluns 8 de novembre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dissabte 6 de novembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.