SORTEIG de dues entrades quàdruples per a l'espectacle de titelles «Daltabaix» a Calldetenes

Imatge promocional de «Daltabaix»
Imatge promocional de «Daltabaix»
Osona.com
29 d'octubre del 2021

L'espectacle de titelles Daltabaix arriba el proper diumenge 7 de novembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta de la història de Matito que ha d'emprendre un viatge a la recerca de la seva amiga l'ovella, que s'ha perdut a dins la ciutat. A l'espectacle s'hi podrà escoltar música en directe de Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades quàdruples (és a dir, per a quatre persones) per a l'obra, valorades en 48 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 2 de novembre a les 12 de la nit. L'endemà, dimecres 3, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 2 de novembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.