​Lidl inverteix més de 3,3 milions en el nou supermercat de Vic

La companyia ha creat 10 nous llocs de treball

El nou Lidl de Vic, minuts després d'obrir les portes aquest dijous
El nou Lidl de Vic, minuts després d'obrir les portes aquest dijous | Adrià Costa
Osona.com
28 d'octubre del 2021
Lidl ha inaugurat aquest dijous una nova botiga a la carretera de Sant Hipòlit de Vic. Després de mesos d'obres, la companyia ha renovat integralment el supermercat que ja tenia en aquesta ubicació. Tal com informa en una nota, s'han invertit més de 3,3 milions d'euros en la construcció i equipament.

El nou espai té una zona de vendes de més de 1.300 m² i un aparcament amb capacitat per a 90 places, així com també un espai reservat per a les estacions de càrrega de vehicles elèctrics.

De fet, tal com informen en la nota, s'ha dissenyat el nou edifici complint els estàndards en sostenibilitat i l'edifici compta amb plaques fotovoltaiques a la coberta per a l'autoconsum elèctric.

D'altra banda, la cadena de supermercats ha creat 10 nous llocs de treball. La plantilla total és de 26 treballadors. Aquest supermercat obrirà de dilluns a dissabte de les 9 del matí a les 9 de la nit.

La companyia remarca que compta amb una exposició de productes de la zona per fomentar-ne el seu consum. Es tracta majoritàriament d'embotits i productes carnis provinents de Monells, Salgot i Casa Tarradellas.

Lidl és present a Catalunya des del 1994 i compta amb una xarxa de prop de 120 punts de venda i una plantilla de més de 2.600 persones.
Arxivat a