La campanya de la grip arrenca a Osona amb nou punts de vacunació externs als CAP

Es preveuen administrar unes 30.485 dosis a la comarca

Un avi, rebent les dues vacunes alhora
Un avi, rebent les dues vacunes alhora | ACN
Osona.com
27 d'octubre del 2021
La Regió Sanitària de la Catalunya Central ha arrancat la vacunació contra la grip amb 75 punts externs als centres d'atenció primària, nou dels quals seran a Osona. En la majoria de casos es farà als CAP, però també s'han adaptat aquests punts externs i comunitaris, en funció de les especificitats de cada equip d'atenció primària del territori.

Sota el lema "Aquest hivern no t'arrisquis, vacuna't ara contra la grip", es tracta d'una campanya atípica, ja que coincideix amb la vacunació de la tercera dosi de la Covid-19 a persones de més de 70 anys. De fet, es podrà posar de manera simultània a aquelles persones grans que fa més de sis mesos que van rebre la segona dosi.

La campanya de la grip pretén arribar, sobretot, a persones de 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. A la RSCC hi ha una previsió inicial d'administrar 106.364 dosis entre els diferents col·lectius de risc. A Osona està previst destinar-ne un 29% del total, és a dir, unes 30.845 dosis.

Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc poden demanar cita a través del web de programació de visites o a través de La Meva Salut, a l'apartat Cita. Davant de qualsevol dubte, es poden dirigir al seu centre d'atenció primària. 

Quins seran els punts de vacunació a Osona?
Els nou punts de vacunació a Osona se situen a la Sala la Canal de Tona, a la sala El Teatre de Sant Miquel de Balenyà, la Polivalent de Seva, el Centre de Dia (La Cooperativa) de Sant Quirze de Besora, el local cívic del barri de Montserrat de Torelló, l'edifici Maspujol de Sant Hipòlit de Voltregà, els vestuaris de les piscines de Centelles, i les carpes adjacents al CAP de Taradell i al de Santa Eugènia de Berga.
 

Punts de vacunació de la grip a la Catalunya Central by La muntanya russa on Scribd