Torelló inaugura un «circuit d'arbres»

Es tracta d'una inciativa del consistori infantil

La inauguració de la setmana passada amb els representants del consistori infanti i els regidors Xevi Lozano i Adrià Jaumira.
La inauguració de la setmana passada amb els representants del consistori infanti i els regidors Xevi Lozano i Adrià Jaumira. | Aj. de Torelló
Osona.com
27 d'octubre del 2021
La setmana passada, es va inaugrar un circuit de fites informatives sobre les diferents espècies d'arbre que es poden trobar a la zona verda del pavelló d'esports de Torelló. Tal com informa l'Ajuntament, es tracta d'un projecte ideat i definit durant les sessions de treball del consistori infantil del curs passat.

El circuit està format per 17 plaques informatives instal·lades en fites de fusta que identifiquen espècies com el pollancre, el freixe de fulla grossa, l'avellaner, la noguera, el vern, l'auró negre o el saüc, entre altres. Les plaques informatives inclouen el nom de l’arbre, el seu nom científic i una il·lustració de detall de les seves fulles.

El circuit comença just darrere el pavelló de la zona esportiva i es pot seguir de manera còmoda i accessible per tothom en un recorregut de poc menys d'un quilòmetre de distància.
Arxivat a