​La Fira de la Muntanya torna a Vic en format presencial i amb entrada anticipada

El certamen tindrà lloc del 5 al 7 de novembre al recinte firal El Sucre

Quim Pons, Bet Piella, Miquel Ylla, Pep Fuster i Titi Roca, durant la presentació
Quim Pons, Bet Piella, Miquel Ylla, Pep Fuster i Titi Roca, durant la presentació | Aj. de Vic
Osona.com
23 d'octubre del 2021
Actualitzat el 25 d'octubre a les 10:01h
La Fira de la Muntanya de Vic recupera la presencialitat després que l'any passat no es pogués celebrar per culpa de la pandèmia. El certamen, que enguany arriba a la seva quarantena edició, requerirà entrada anticipada i només es podrà adquirir via online. No es vendrà presencialment, però sí que s'instal·laran unes taquilles per ajudar a qui no ho hagi pogut fer des de casa. Tindrà lloc del 5 al 7 de novembre al recinte firal El Sucre.

“Celebrar 40 anys d’una fira vol dir el treball i la feina feta durant 40 anys perquè pugui anar-se fent”, afirmava aquesta setmana en roda de premsa el regidor de Fires i Mercats i Esports, Titi Roca, que també ha ressaltat que tot i la pandèmia “la ciutat mai s’ha quedat sense fires”.

Qui també arriba als 40 anys és la caminada Matagalls-Vic, que ha renovat el 80% del recorregut, té previsions de 600 participants i treballa per la sostenibilitat utilitzant garrafes de vidre, i gots i marcatge reutilitzable.

La fira comptarà amb diverses activitats com xerrades, i el clàssic mercat d'ocasió, on els visitants poden adquirir roba i material esportiu de particulars i de botigues d'esport.

També inclourà diversos expositors i la Fira del Llibre de Muntanya, que enguany arriba a la seva 20a edició. Enguany com a novetat, hi haurà "dos estands dedicats al llibre vell de muntanya”, explicava Miquel Ylla, president d'aquesta fira.

 Aconsegueix aquí les entrades per a la Fira de la Muntanya de Vic.
Arxivat a