El bon tracte a la gent gran, objectiu del nou consistori infantil de Vic

En un acte presencial, l'alcaldessa Anna Erra dona la benvinguda als nous consellers i agraeix la feina feta als seus predecessors

El nou consistori infantil de Vic
El nou consistori infantil de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
20 d'octubre del 2021
Vic ja té un nou consistori infantil. 27 consellers infantils treballaran durant aquest curs el projecte "Tracta'm bé", amb l'objectiu de fomentar el bon tracte cap a la gent gran. Aquest va ser l'encàrrec que els ha encomanat l'alcaldessa de Vic, Anna Erra als nous representants de l'alumnat de 6è de primària.

En un acte, que va recuperar la presencialitat, Erra va recordar que Vic és la ciutat amb més gent gran que viu sola i cal estar al seu costat trobant la millor manera.

Els nous consellers infantils van recollir el testimoni de l'anterior consistori infantil. Erra els va agrair la feina feta en un any gens fàcil per la pandèmia. "Formeu part de la història de la ciutat i la remodelació del parc de l'Era d'en Sellés permetrà que se'n beneficiï tota la ciutat i sobretot els més petits", va dir l'alcaldessa.

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Elisabet Franquesa, va encoratjar el nou consistori a treballar el diàleg, la participació, la democràcia, el respecte i el consens.

Els 27 consellers infantils són alumnes de 6è de primària de tots els centres educatius de Vic escollits democràticament per cadascun del seu grup: Escola Andersen, Escola Dr. Joaquim Salarich, Escola Estel, Escola Guillem de Mont-rodon, Escola La Sínia, Escola Sentfores, Escola Vic Centre, Escola Vedruna L'Escorial, Escola Fedac Vic-Pare Coll, Escola Sagrat Cor, Escola Sant Miquel dels Sants i Escola Santa Caterina de Siena.
Arxivat a