1 de 10
Sant Bartomeu del Grau

​Comencen a construir una rotonda a la carretera BV-4601 a Sant Bartomeu del Grau

Les obres de la Diputació tenen un pressupost de 312.667 euros i un termini d'execució de sis mesos

La zona on es farà la nova rotonda a Sant Bartomeu del Grau. | Diba
per Osona.com, Vic, Catalunya | 23 d'octubre de 2021 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana, la Diputació de Barcelona ha iniciat les obres de construcció d'una rotonda a la carretera BV-4601 a la confluència dels carrers Tres Creus, Era i Vic, al centre urbà de Sant Bartomeu del Grau.

Tal com explica la Diputació en una nota, l'actuació compta amb un pressupost d'adjudicació de 312.667 euros i un termini d'execució de sis mesos. L'objectiu de la infraestructura és millorar la seguretat viària, l'accessibilitat i la mobilitat del vianant mitjançant l'eixamplament de voreres, l'apropament dels passos de vianants i la urbanització del primer tram dels carrers adjacents a la travessera.


A causa d'aquestes obres, a partir del 25 d'octubre es realitzarà un tall de trànsit en aquest punt amb desviament alternatiu acordat amb l'Ajuntament, permetent únicament l'accés als veïns.

L'actuació inclou la construcció d'una minirotonda de 21,5 m de diàmetre exterior que permeti tots els moviments entre el carrer de les Tres Creus i la travessera BV-4601 i que per tal de millorar la mobilitat dels vehicles pesants al voltant de la nova rotonda, tant les illetes deflectores com l'illot central seran trepitjables i sense senyalització vertical.


Així mateix, l'actuació inclou una adequació de l'entorn a fi de promoure la mobilitat a peu i l'accessibilitat dels vianants i la reurbanització de l'entorn dotant l'espai públic d'un caràcter més urbà. Això comportarà reordenar els passos de vianants i executar millores en el drenatge, desviaments de serveis afectats, millores en l'enllumenat i en la senyalització vertical i horitzontal.

 

Participació