Obert el període d'inscripcions per participar en la Cavalcada de Reis de Vic

L'edat mínima per col·laborar-hi és de 9 anys

Cavalcada de Reis a Vic, el 2020
Cavalcada de Reis a Vic, el 2020 | Josep M. Montaner
Osona.com
19 d'octubre del 2021
Vic tornarà a tenir Cavalcada de Reis aquest any. L'Ajuntament ha obert aquesta setmana el període d'inscripcions per participar en la propera edició del 5 de gener fins que se n'exhaureixin les places.

Per participar-hi cal tenir 9 anys o més i reservar una plaça a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vic, seguint tots els passos que s'hi indiquen. Les persones menors de 18 anys hauran de presentar l'autorització signada pel pare, mare o tutor legal acompanyada d'una fotocòpia del DNI de la persona que signi. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Les places s'adjudiquen per ordre d'inscripció. En cas que en el grup on es vulgui participar estigui ple, es pot intentar inscriure's en un altre grup on quedin places o restar en llista d'espera.

La Cavalcada de Reis de Vic és possible gràcies a la participació de nombroses persones que s'inscriuen gràcies a aquesta crida ciutadana. Des de l'Ajuntament es recorda que la quitxalla, jovent o persones adultes que acompanyen els reis Melcior, Gaspar i Baltasar podran fer-ho com a teiers, abanderats, tamborers o en altres taques.
 

Recull de galeries de les cavalcades de Ses Majestats, publicades a Osona.com, des del 1980 fins a l'actualitat​

Arxivat a