​Un curs per millorar la gestió forestal

La formació del Centre de Formació Forestal Especialitzada vol donar eines a la petita empresa perquè sigui més eficient

Els alumnes del curs del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Els alumnes del curs del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura | CFFE
Osona.com
18 d'octubre del 2021
El Centre de Formació Forestal Especialitzada (CFFE) del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha iniciat el curs "Gestió de l'empresa forestal". La formació, que compta amb el suport de la Diputació, dona eines a la petita empresa forestal per gestionar de forma més eficient el negoci i alhora facilitar la presa de decisions.

Tal com expliquen en una nota, el curs té per objectiu que les empreses siguin competitives amb treballs forestals de qualitat i en condicions de seguretat, que disposin dels coneixements necessaris per poder gestionar el negoci i assegurar la seva viabilitat, més enllà dels coneixements tècnics propis de la professió.

Hi ha nou persones inscrites al curs i són majoritàriament autònomes però també treballadors del sector contractats i propietaris de finques forestals.

La formació va d'octubre a desembre i s'estructura en sis mòduls que van des d'aspectes legals, tràmits i obligacions, passant per càlcul de costos i anàlisis econòmics i logística de producció fins a eines informàtiques o seguretat i salut i riscos laborals.
Arxivat a