​Torelló impulsa un pla estratègic de comerç

Aquest octubre s'han iniciat les enquestes per recollir la informació

El Mercat Municipal de Torelló
El Mercat Municipal de Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
18 d'octubre del 2021
Aquest mes d'octubre, Torelló ha començat impulsar l'execució d'un pla estratègic de comerç. Tal com explica l'Ajuntament, té l'objectiu de recuperar la fortalesa del comerç local i minimitzar l'impacte de la Covid. Està pensat per desenvolupar-se de manera consensuada amb el sector i els diversos actors que hi participen.

Per això, aquest octubre s'han iniciat enquestes a peu de carrer per recollir la informació. També hi ha prevista una anàlisi de l'urbanisme comercial del municipi, entrevistes amb actors i agents del territori i la realització d'una diagnosi a partir de detectar les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats del sector comercial. Tot plegat, confluirà en sessions participatives per dissenyar i debatre les accions concretes que es portaran a terme.

Amb el nou pla, també es vol minimitzar l'impacte d'alguns hàbits de consum que poden anar en detriment del model comercial de proximitat. Així, es vol incidir en la vertebració comercial del municipi per treure-hi més rendiment i evitar que la venda al detall perdi múscul.
Arxivat a