L'ACM commemora els 40 anys de municipalisme català a Vic

A l'acte de dissabte també es farà el lliurament de la primera edició dels guardons que premiaran cinc iniciatives locals

Lluís Soler, alcalde de Deltebre i president de l'ACM.
Lluís Soler, alcalde de Deltebre i president de l'ACM. | Yvelisse Teixeira
Osona.com
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:56h
L'Associació Catalana de Municipis (ACM) celebra aquest dissabte 16 d'octubre la XXIV assemblea general ordinària i el 40è aniversari de l’entitat municipalista a Vic. Els dos actes tindran lloc a l’auditori Marià Vila d'Abadal de la capital d'Osona. Precisament, l'entitat municipalista va néixer a Vic el 1981

L'acte commemoratiu del 40è aniversari, que estarà obert al públic, serà a dos quarts d'1 del migdia i es servirà per fer un reconeixement de la trajectòria d'aquesta entitat. També es farà el lliurament de la primera edició dels Premis ACM. Es guardonaran cinc iniciatives locals en els àmbits d'Acció climàtica, Servei a les persones, Desenvolupament econòmic, Cultura i Governança i transparència. 

A l'acte hi participarà la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, que farà la cloenda, juntament amb el president de l’ACM i alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

A primera hora del matí, se celebrarà l'assemblea a porta tancada amb els ens locals associats a l'entitat i l'inauguraran la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. La cloenda anirà a càrrec del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró.
Arxivat a