​Més informació i sensibilització a Sant Feliuet de Savassona

L'Ajuntament de Tavèrnoles i l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona han posat en marxa una campanya adreçada al visitant

L'informador està ubicat a l'aparcament de Sant Feliuet de Savassona
L'informador està ubicat a l'aparcament de Sant Feliuet de Savassona | Aj. de Tavèrnoles
Osona.com
13 d'octubre del 2021
Aquest octubre s'ha posat en marxa una campanya d'informació i sensibilització a Sant Feliuet de Savassona, a Tavèrnoles. Hi ha un informador ubicat a l'aparcament que ajuda els visitants a gaudir d'una "bona experiència de natura amb respecte i bones pràctiques". Així ho expliquen l'Ajuntament i l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, impulsors de la iniciativa que s'allargarà fins a finals d’any. 

La campanya s'ha finançat gràcies a la contractació d'un informador a través del Pla Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona. Es fa els caps de setmana, festius i ponts.

Aquesta campanya s'emmarca en el conveni de col·laboració entre el propietari de la finca i l'Ajuntament de Tavèrnolessignat el juny de 2020. Per ordenar l'espai públic d'aquest indret, es va acordar la possibilitat de realitzar campanyes d'informació i sensibilització als visitants.

Tot plegat per millorar la conservació d'aquest espai emblemàtic, ajudar el visitant a gaudir de la seva visita de natura i millorar el seu comportament en aquests espais gràcies a disposar d'una millor informació, tant dels aspectes naturalístics com de les activitats (agricultura i ramaderia) que s'hi porten a terme.

L'espai de Sant Feliuet de Savassona, per la seva singularitat i per la seva situació geogràfica, concentra un elevat nombre de visitants durant molts caps de setmana i dies festius de l’any, especialment durant els mesos de tardor i primavera, amb més de 20.000 visitants l'any.