Seguretat

La comissaria dels Mossos de Vic tindrà setze nous agents

La Regió Policial Central incorpora un total de 77 mossos a seguretat ciutadana

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 11 d'octubre de 2021 a les 15:15 |
El conseller d'Interior, Joan Ignasi elena, i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, sortint de comissaria de Manresa | Pere Fontanals
Divendres passat es van incorporar 77 nous agents a la Regió Policial Central dels Mossos d'Esquadra, 16 dels quals aniran destinats a la comissaria de Vic per cobrir Osona. Això significa que la regió tindrà un 16% més d'agents que fins ara, i Osona, un 19% més.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ho ha anunciat aquest dilluns després de donar la benvinguda als nous agents a la comissaria de Manresa acompanyat de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy. Elena ha valorat l'esforç d'incorporació dels agents com a "molt necessari que els alcaldes han estat demanant des de fa molt temps". Aquest ingrés de nous efectius "ha de fer més fàcil la feina de garantir drets i llibertats de la ciutadans".


Per tot plegat, Elena ha volgut agrair "la paciència de la ciutadania pel temps que han estat esperant", i també "a l'Ajuntament l'esforç que ha fet per contenir aquest dèficit" davant d'una societat que cada vegada "és més complexa" i que, fruit de la pandèmia, "s'han generat noves necessitats i noves preocupacions". Amb els nous agents "arriba també nou material, nous vehicles, noves uniformitats que permetrà donar un millor servei a la ciutadania".

Però això no acabarà aquí. Aquest any 2022 hi haurà una nova promoció de 869 nous agents dels Mossos d'Esquadra per a tot el país. "Aquesta és una aposta per anar dotant el cos dels Mossos d'Esquadra de més agents, anualment, de forma constant i permanent", ha apuntat el conseller.


Repartits entre totes les comissaries


Dels 77 nous agents de seguretat ciutadana, 15 aniran destinats a la comissaria de Manresa per cobrir les comarques del Bages i el Moianès. Això significa que la dotació policial per la seguretat ciutadana d'aquestes dues comarques creix un 10%.


A Igualada hi aniran 20 agents per cobrir l'Anoia, que suposen un increment del 20%; a Berga hi aniran 13 nous agents, un 19% més; i finalment, el Solsonès rebrà 13 nous agents que suposarà un creixement del 27% d'efectius.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació