​Dos detinguts a Manlleu gràcies a les càmeres de seguretat

Un lladre va robar a dins d'un cotxe i un grup a un local d'oci nocturn

Un cotxe de la Policia Local de Manlleu
Un cotxe de la Policia Local de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
11 d'octubre del 2021
La Policia Local de Manlleu va detenir la setmana passada dos homes per dos robatoris perpetrats a la capital del Ter. El primer fet delictiu va tenir lloc el 27 de setembre, quan un individu va robar a l'interior d'un vehicle. Va sostreure diverses coses, entre les quals una targeta de crèdit.

El lladre va anar a comprar amb la targeta i les càmeres de l'establiment on la va utilitzar van permetre posar-li cara. El dimecres passat, 6 d'octubre, agents de la policia local van veure'l pel carrer i van detenir-lo.

El segon robatori va tenir lloc el mateix dia de la primera detenció (6 d'octubre). Un grup de persones van cometre un robatori a un establiment d'oci nocturn. Les imatges de les càmeres de seguretat de l'establiment van permetre al cos local identificar a un dels implicats en el robatori.

Tal com expliquen en una nota és una persona multireincident, integrant del grup que comet la majoria de delictes a la població. Els agents continuen treballant i indagant per identificar a la resta d'integrants del grup.
Arxivat a