El Sarró de Manlleu estrena una furgoneta

L'adquisició s'emmarca en un conveni entre l'Ajuntament i Agbar

La nova furgoneta d'El Sarró
La nova furgoneta d'El Sarró | Aj. de Manlleu
Osona.com
07 d'octubre del 2021
Actualitzat el 08 d'octubre a les 12:13h
El Sarró, el banc d'aliments de Manlleu, ha estrenat una furgoneta. Ha estat gràcies al conveni entre l'Ajuntament i l'empresa d'aigua Agbar, que permet a l'entitat adquirir en forma de rènting del vehicle Furgoneta NISSAN eNV200.

Ja fa temps que El Sarró treballa per la prevenció contra el malbaratament alimentari. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'adquisició d'aquesta furgoneta facilitarà la recollida d'aliment fresc excedent dels establiments comercials i de restauració que col·laboren amb l'entitat.

Pere Compte, regidor de Serveis Socials, remarca que poder disposar d'aquest vehicle "ajuda a donar un millor servei a les famílies usuàries del Sarró. El fet de poder recollir de forma ràpida i àgil excedent de producte fresc és una millora important".

Durant els primers dies de funcionament, els responsables del vehicle han pogut desplaçar-se a altres municipis de la comarca per augmentar la recollida d'alimentació, a més de facilitar l'enllaç entre comerços solidaris locals i banc d'aliments.

En el marc del marc d'aquest conveni, Agbar es compromet a realitzar una aportació econòmica total de 12.000 euros, desglossada en tres aportacions anuals (anys 2021, 2022 i 2023) de 4.000 euros cadascuna.
Arxivat a