Vic

Últims dies per votar els pressupostos participatius de la Vella de Vic

Els veïns de Sentfores-La Guixa i els barris del Sucre, del Remei, del carrer Sant Pere i del Seminari Vell poden votar dotze propostes

per Osona.com, Vic, Catalunya | 8 d'octubre de 2021 a les 15:55 |
Les votacions es poden fer fins el 12 d'octubre | Josep M. Montaner
El proper dimarts 12 d'octubre tanquen les votacions dels pressupostos participatius de la zona de la Vella de Vic. Els veïns de Sentfores-La Guixa i els barris del Sucre, del Remei, del carrer Sant Pere i del Seminari Vell poden votar un dels dotze projectes finalistes

Ho poden fer de forma presencial en diferents punts que hi ha a la ciutat o bé telemàticament. A l'hora de votar s'ha de marcar tres propostes amb els números 1, 2 i 3 d'acord amb la seva prioritat. Consulta tots els requisits per votar.


Tots els projectes parteixen de propostes elaborades per la ciutadania que ha participat en la primera fase del procés de la iniciativa. Aquesta edició disposa d'una partida de 200.000 euros per projectes de millora a la zona.

Es pot escollir entre una nova xarxa de carrils bicis a la zona universitària i fins a l'escola Andersen; millores al parc Mas Osona; millores al passeig Pep Ventura i l'entorn de l'escola Vic Centre (Jaume Balmes); convertir la plaça Fra Joan en un refugi climàtic; intervencions al carrer de la Riera i el carrer Sant Pere; reformes al Centre Cívic la Guixa, recuperació del patrimoni històric de Sentfores-La Guixa i il·luminació de l'skate parc La Kantxa; fer un circuit de pumptrack al Castell d'en Planes; punts wifi d'accés obert; millores a l'entorn de l'escola de la Sínia; iniciatives comunitàries, art urbà i xarxes veïnals; espai cobert per a activitats a la zona esportiva; i instal·lacions esportives a l'aire lliure al barri del Sucre. Es pot llegir tota la informació ampliada de les propostes al web decidim.vic.cat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació