Entra en funcionament la nova subcomissaria de la Guàrdia Urbana al Remei

L'equipament permet posar denúncies al sud de la ciutat i té un horari d'obertura de dilluns a diumenge de les 8 del matí a les 9 del vespre

Els representants polítics durant la inauguració de la nova subcomissaria de la Guàrdia Urbana de Vic.
Els representants polítics durant la inauguració de la nova subcomissaria de la Guàrdia Urbana de Vic. | Aj. de Vic
Osona.com
04 d'octubre del 2021
Dissabte Vic va inaugurar la nova subcomissaria de la Guàrdia Urbana al barri del Remei, que ha entrat en funcionament aquest dilluns. Aquest nou equipament, que ha tingut una inversió de 100.000 euros i està ubicat al carrer Virrei Avilés, s'hi han traslladat agents de proximitat, la unitat canina (K-9) amb el gos policia Barney, i la unitat d'atestats que permet presentar físicament totes les denúncies.

Durant l'acte d'inauguració l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, va remarcar la importància de continuar desplegant més serveis i equipaments a Vic. "Inaugurem la subcomissaria per compensar els serveis oferts al nord i al sud amb una atenció més directa, propera, apostant per la mediació i l'escolta activa", destacava.

En aquest sentit, l'inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Antonio Jurjo, explicava que la nova el nou equipament té l'objectiu de descentralitzar serveis i no de duplicar-los. Amb la nova subcomissaria la ciutat compta amb dues zones on poder presentar denúncies: al nord a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, i al sud, a la nou espai de la Guàrdia Urbana.

La subcomissaria, on hi ha una vintena de treballadors, té un horari d'obertura de dilluns a diumenge de les 8 del matí a les 9 del vespre. Tot i això, des de primera hora del matí (6h) i fins entrada la matinada (3h), hi ha agents a l'equipament.

En aquest nou espai hi conviu el servei de mediació i, de moment, l'Oficina d'atenció Ciutadana (OAC). Aquest últim servei es traslladarà a la biblioteca Pilarín Bayés quan acabin les obres al passeig de la Generalitat l'any vinent.
Arxivat a